Fiksna protetika


Predstavlja protetičko zbrinjavanje krezubosti keramičkim krunicama I mostovima.
Koristeći se najsavremenim tehnologijama u mogućnosti smo u potpunosti promjeniti izgled Vaseg osmjeha u smislu boje, polozaja I oblika zuba.
Krunice ili mostovi izdrađuju se od keramike najnovijih generacija. Mogu se raditi na metalnoj osnovi (metalokeramičke krune I mostovi) mogu se raditi I bez metalne osnove (bezmetalna keramika), u ponudi je takođe CIRKONIJUM keramika koja svojim izuzetnim estetskim svojsvima zadovoljava I najzahtjevnije pacijente.
Sve ove keramičke krune se postavljaju ili na metalnim nadogradnjama, implantatima, ili na brušenim vitalnim zubima. Izuzetna estetika koju odlikuje apsolutna prirodnost nadoknade u smislu boje, svjetlosne propustljivosti i oblika, kompjuterska preciznost izrade, olakšano čišćenje zuba i okolnog tkiva, smanjena iritacija I povlačenje desni, gracilnost nadoknade i veći komfor za pacijenta, odsustvo ,,sivog ruba" iznad krune i mogućnost postizanja utiska ,,živosti'' krune samo su neke od karateristika ove vrste protetskih nadoknada. Obezbjeđujemo garanciju kvaliteta čak i za one najzahtjevnije i najkomplikovanjije slučajeve.