O nama

Stomatološka ordinacija Mitranić je moderna, savremeno opremljena ordinacija koja svim svojim pacijentima pruža najkvalitetnije usluge u najprijatnijim uslovima.Ordinacija se nalazi u samom centru Bara ,na glavnom trgu na 100m od obale mora.

Osnovna ideja koja prati ordinaciju je kvalitet pruženih usluga i zadovoljni pacijenti.Na toj ideji baziran je i izbor stomatoloških materijala i izbor saradnika, kao i princip da se samo neprestanim stručnim usavršavanjem mogu postići vrhunski rezultati u terapijama bolesti usta i zuba.Svi zaposleni su redovni učesnici svih značajnih stomatoloških dešavanja u regionu, i kroz stalno usavršavanje idu u korak sa razvojem svih grana stomatologije.Raspolažemo opremom najnovije tehnologije koja uveliko olakšava posao stomatologa i daje veci komfor pacijentima.

Naše osoblje će Vas stručno i profesionalno uputiti kako da sačuvate zdravlje Vaših usta i zuba, sanirate postojeća oboljenja i očuvate postignute rezultate.Naš tim potrudiće se da strah postane prošlost, a lijep i zdrav osmjeh Vaš zaštitni znak.

Estetska medicina

S razvojem svih medicinskih grana došli smo do toga da mnoge nesavršenosti na licu koje su posledica brzog načina života, urođenih nedostataka ili posledica prirodnog procesa starenja možemo na bezbjedan način rješiti bez bolnih hirurških intervencija i dugog vremena oporavka.

Nehirurška (neinvazivna) estetska medicina podrazumijeva uglavnom injektabilne tehnike različitih materijala ili kombinaciju, zavisno od indikacije, a u cilju usklađenja vizuelne ljepote sa onim kako se osoba osjeća iznutra.

Jedna od vodećih predrasuda koja prati estetsku medicinu je da su pacijenti koji se podvrgavaju korekcijama nesigurni i nezadovoljni, a zapravo većina želi da unaprijedi nešto na sebi i poveća svoje zadovoljstvo estetikom, kao što to rade i u drugim oblastima života konstantno se usavršavajući.

Takođe, cilj estetske medicine nije mjenjanje ličnog opisa već suprotno tome isticanje onoga što je na licu najljepše, poštujući proporcije i težeći ka harmoniji. Svaku estetsku intervenciju prati individualan pristup i prethode joj kompleksne konsultacije s ljekarom gdje je moguće saznati sve o predloženom tretmanu: očekivanja, tok tretmana, izbor materijala, primjenjene tehnike i period posle tretmana. S toga su konsultacije za nas i pacijente jako važan dio u kome na temeljima iskrenosti gradimo povjerenje.

Dr Tamara Mitranić je licencirani ljekar u različitim oblastima nehirurške facijalne estetske medicine. Godinama unazad kontinuirano se edukuje i usavršava kroz brojne internacionalne stručne skupove i rad u praksi sarađujući sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti i koristeći najsigurnija medicinska sredstva i materijale potrvđene i priznate na svjetskom nivou. Ono što dr Tamaru Mitranić čini izborom za većinu pacijenata je visok stepen etičnosti, bezbjednost pacijenta i njegova dobrobit na prvom mjestu, urođena sklonost ka viziji lijepog, težnja ka harmoniji. Veliki je pobornik „LESS IS MORE“ („manje je više“) pristupa u estetskoj medicini i prirodnog rezultata kao jedinog koji zadovoljava najviše norme. Pored podrazumjevanog mediciskog znanja anatomije i fiziologije lica, sjajno poznavanje proporcija lica se ogleda u radovima i zadovoljstvu pacijenata.

Čuveni Leonardo Da Vinči je davno postavio postulate ljepote koje i danas koristimo u estetskoj medicini i rekao:

Tamo gdje duh ne sarađuje sa rukom nema umjetnosti.

Naš tim