Šta je Morpheus8?

Morpheus 8 je revolucionarni aparat, jedinstvena platforma koji putem radiofrekvencije i mikroiglica dopire i do najdubljh slojeva kože i masnog tkiva, čime potpuno transformiše kožu. Tretman koji je svojom učinkovitošću izazvao ogromnu popularnost kod velikog broja poznatih ličnosti Kim Kardashian, Eve Longorie,Jessice Simpson,Amande Holden… u Crnu Goru kao prvi stiže u našu ordinaciju.

Ideja za uvođenje Morpheus 8 aparata

Navikli ste već da u našoj ordinaciji pružamo samo kvalitetne i provjerene medicinske tretmane. Uvođenju novina u ordinaciju uvijek prethodi ispitivanje svih prednosti i mana za dobrobit pacijenta. Ovaj aparat predstavlja vrhunski dodatak na sve ono što mi već radimo u korist njegovanog I priridnog izgleda naših pacijenata. Prepoznali smo neke probleme sa kojima se naši pacijenti suočavaju, a za koje Morpheus8 nudi odlična rješenja,.

Morpheus 8 možemo koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima što je velika prednost. Na ovaj način postižemo još bolji efekat postojećih usluga iz oblasti antiaginga.

Zašto je Morpheus8 neizostavan dio vrhunske anti-aging njege?

• Radi se o vrlo moćnoj platformi koja kombinuje radiofrekvenciju I mikroiglice : kako bi se smanjila potrebnu količinu filera i unaprijedili konačan rezltat savjetujemo ga prije injektovanja filera
• ukoliko niste pristalica injekcionih procedura i izbjegavate ubrizgavanje stranih supstanci
• dugoročno ulaganje u mladolik izgled I odlaganje hirurškog liftinga lica uz minimalan period oporavka I vraćanje redovnim aktivnostima nakon svega 1-2 dana
• ukoliko imate ožiljke proširene pore, sitnu naboranst kompletnog lica, lošu teksturu kože, podbaradak i druge nepravinosti koje rijetko koja procedura može tako efikasno riješiti kao ovaj aparat


Na koji način djeluje Morpheus 8

Kod Morfeus 8 aparata frakcionisana radio frekfentna energija dopire do svih slojeva kože preko mikroiglica koje prodiru u kožu I otpuštaju radiofrekventni talas. Ova energija ne ostaje samo na površini kože kao toplota već ide dublje u masno tkivo i vrši promjene i u ovom sloju kože.

Energija I dubina koja se sprovodi putem iglica se podešava individulano u zavisnosti od vaših potreba.

Tamo gde je tanja koža, u regiji podočnjaka koristimo manje dubine iglica jer je koža tanka i manje količine energije su potrebne radi postizanja željenog rezultata. Veće energije koristimo u regiji malarnih edema, podbradka i regiji donje vilice kod pacijenata sa većom količinom masti i opuštenom kožom.

Udruženo dejstvo iglica i radiofrekfentne energije ostvaruje željeni rezultat.

Na Morpheus 8 ostvaruje proces remodelovanja kože u smislu stimulacije proizvodnje sopstvenog kolagena, topljenja masti i konačno zatezanja kože.

Morpheus 8 je odlično rešenje za rejuvenaciju (podmlađivanje i osvežavanje) kože regije lica jer se njegovom primenom može postići više korekcija istovremeno, a to je gotovo uvek najvažnije postići u regiji lica. Ipak, aparat se uspješno koristi i u drugim regijama tijela.

Na koji način djeluje Morpheus 8

Pacijenti koji imaju:
• Višak masti u predjelu lica i vrata
• Blaga opuštenost kože u regiji donje vilice i vrata
• Neujednačena tekstura kože
• Duboke linije i nabori kože
• Sitne mnogobrojne borice kod suve i ispucale kože
• Ožiljci od akni
• Ožiljci na licu i telu
• Proširene pore

Kako se izvodi tretman?

U predpripremi za tretman koristimo anestetičku kremu u trajanju od pola sata. Tretman nije u potpunosti bezbolan, uz upotrebu anestetičke kreme I hlađenja procedura postaje znatno komfornija.
U zavisnosti od individualnih potreba doktor planira dubine, energije I broj prelaza za svakog pacijenta. Procedura traje 15-20 minuta. Nakon procedure dobijaju se savjeti za njegu tretiranog poručja uz obaveznu napomenu korištenja viskog faktora zaštite od sunca (SPF 50+).

Kako izgleda postoporavak?

Odmah nakon izvedenog tretmana očekuje se kratkotrajno intenzivnije crvenilo koje se kod većine pacijenata povlači do sutradan. Oporavak pacijenta je individualan, najčešće traje 1-2 dana uz mogućnost korištenja šminke dan nakon tretmana. Sauna I solarijum su zabranjeni dvije nedelje nakon tretmana. Tretman se ne izvodi kod trudnica I dojilja, kod pacijenata koji imaju ugrađen pejsmejker, određenih kožnih bolesti.RADOVI PRIJE | POSLE