ŠTA SU I KAKO DJELUJU HIJALURONSKI FILERI?

Hijaluronski fileri su sterilni biorazgradivi, visokoelastični, transparentni, istotonični, homogeni injekcioni implanti.Hijaluronski filer se satoji od čiste kristalne hijaluronske kiseline u gelu koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože.Hijaluronska kiselina je bezbjedna i prirodna supstanca!
VELIKA PREDNOST hijaluronske kiseline u odnosu na druge vrste impalnata je ta sto je ona PRIRODNI SASTOJAK našeg organizma.
Tokom procesa starenja u koži se smanjuje nivo hijaluronske kiseline koja našoj koži daje čvrstinu,jedrinu i hidriranost.Injekcionim ubrizgavanjem hijaluronske kiseline u kožu, a na mjestima gdje je to potrebno, mi nadoknađujemo svoje sopstvene materije koje smo tokom vremena izgubili.


DA LI SU HIJALURONSKI FILERI IZBOR ZA MENE?

Hijaluronski fileri su najbolje rješenje za one koje žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica a ne žele da imaju operacju.Filerima se postiže potpuno prirodan osjećaj i maldolik izgled lica pa je to razlog za njihovu izuzetnu popularnost širom svijeta.Filer je takođe bezbjedno nehirurško liječenje koje ublažava ožiljke na koži dopunjavajući oštećenu kolagenu strukturu ispod kože.Izbor tretmana za uklanjanje bora će biti procijenjen tokom konsultacije sa ljekarom.

ŠTA OČEKIVATI TOKOM I POSLIJE LIJEČENJA BORA HIJALURONSKOM KISELINOM?

Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kožu u malim količinama, pri čemu se koriste tanke, fine iglice. Da bismo postigli Vaš maksimalni komfor, primenjuje se lokalna anestezija.
Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10 do 30 minuta. Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije.
Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako da bore potpuno nestaju. Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica, što čini da se osećate mlađe i prijatnije. Iskustvo pokazuje da neki pacijenti imaju nelagodan osećaj na mestu uboda, što traje par dana nakon punjenja bora. Nakon tretmana može da se pojavi crvenilo ili blagi otok, koji traje manje od 7 dana. Dok traju crvenilo i otok treba izbegavati sunčanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.

 Dužina trajanja efekta popunjavanja bora je od 7 mjeseci do godinu dana nakon prvog aplikovanja.Pri ponovljenim aplikacijama hijaluronskih filera efekat se produžava.

HIJALURONSKIM FILERIMA MOŽEMO POPUNITI:

  • Nazolabijalne bore
  • Marionette
  • Usne (ivice, volumen ,promjena oblika)
  • Bore iznad gornje usne
  • Bore ispod donje usne
  • Remodelacija jagodica
  • Bore čeone regije
  • Bore izmedju obrva

RADOVI PRIJE - POSLE